Annoin klubille jalkapallo pelipaidat omalla nimellä joitakin viitteitä siitä

Walter Mazzarri varoitti Torinoa ”olemaan täydellisiä”, jotta pysäytetään uudistetut romanit saamasta kolmea pistettä huomenna.

Se käynnistyy sunnuntaina klo 17.00 Yhdistyneen kuningaskunnan aikaa (klo 16.00 GMT), klikkaa tästä, kun haluat nähdä esikatselun.

Granata sopeutuu edelleen jalkapallo pelipaidat halvalla kaoottisen siirtoajankohdan jälkeen, jolloin Roberto Soriano, Koffi Djidji ja Simone Zaza saapuivat.

”Kiitän niitä, jotka ovat täällä, ja pyydän anteeksi, jos en saanut mahdollisuutta sanoa hyvästit heille, jotka lähtivät”, sanoi valmentaja lehdistötilaisuudessa.

”Kausi alkaa huomenna erittäin tärkeällä ottelulla. Haluaisin nyt puhua enemmän romaneista kuin siirtomarkkinoista, koska haluan, että pelaajat pysyvät keskittyneinä.

”Romanit ovat tehneet ylimääräisiä asioita keskikentän vahvistamiseksi. He olivat jo hieno joukkue viime kaudella ja tekivät niin hyvin Eusebio Di Francescon alla, joten meidän on täydellistä heitä kohtaan toivottaakseen tulosta.

”Uskon kovaan työhön ja taktiseen organisaatioon. Annoin klubille jalkapallo pelipaidat omalla nimellä joitakin viitteitä siitä, mitkä pelaajat allekirjoittavat ja kuinka monta me tarvitsimme, mutta markkinat ovat edelleen auki muualla ja yritämme pettää joukkueet.

”Oman urani aikana, kun sain oikean määrän pelaajia, olen aina onnistunut saamaan 110 prosenttia pelaajistani. Jos pojat ovat valmiita työskentelemään kovasti, voimme tehdä suuria asioita yhdessä.

”Kuntoilu on minulle välttämätön edellytys, ja aloittaakseni XI: n valinnan, minulla on oltava takeet heidän sopivuudestaan. Meidän on lopetettava romanien pelaaminen ja parhaansa. ”

Serie A -viikonlopun avaamista lykättiin Ponte Morandin romahduksen jälkeen Genovassa, mutta vain Sampdoria-Fiorentina ja Milano-Genova muutettiin.

Entisenä Samp-valmentajana Mazzarri ylitti sillan monta kertaa.

”Menen mitä tahansa Lega Serie A päättää. Mielestäni tällaisen tragedian jälkeen meidän kaikkien pitäisi lopettaa pelaaminen. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *