mutta ronaldo pelipaita lapset jatkamme virheitä sekä hyökkäyksessä

Simone Inzaghi on yhä turhautuneempi siitä, että virkamiehet kieltäytyivät käyttämästä VAR: ta Lazion jälkeen kieltäytymättä seuraamuksistaan ​​2-2-piirissä Cagliarin kanssa.

Ciro Immobile sai takaisin viimeisimmän taajuuskorjaimen upealla kantapään flickillä, mutta vaikka VAR: ta käytettiin palkitsemaan Cagliarin spot-potin Luiz Felipen epäoikeudenmukaisuudesta, se jätettiin huomiotta aikaisemmin, kun Immobile oli kahden puolustajan välissä.

”Cagliarille annettu rangaistus ei ole keskustelun kohteena, mutta monet asiat saavat sinut ajattelemaan todella huonosti”, Inzaghi kertoi Mediaset Premiumille.

”Kausi on ollut koko ajan rangaistusta ja yritämme ajatella jalkapallo pelipaidat omalla nimellä myönteisesti. Guida kertoi meille, että hän näki tapahtuman ja oli varma, ettei se ollut rangaistus. En tiedä, mitä VAR-virkamiehet kertoivat, aivan kuten en tiedä, mitä he ilmoittivat toisilleen viime viikolla Juventusta vastaan.

”En halua enää kommentoida näitä tapahtumia.”

Biancocelesti kamppailee vauhtia, koska myös Dynamo Kiev teki 2-2-piirustuksen Europa-liigassa torstaina.

”Ottaen huomioon, miten peli meni tänään, olemme enemmän kuin tyytyväisiä pisteeseen, mutta totuus on ansainnut enemmän. Me luomme monia mahdollisuuksia ja teimme jälleen tänään, mutta ronaldo pelipaita lapset jatkamme virheitä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.

”Joskus pelit voidaan muuttaa seuraamuksen jälkeen. Pöytäkirjamme voisi olla erilainen, jos lisätte yhteen Genevessä sijaitsevia Juveä vastaan ​​Torinossa olevia rangaistuksia…

”Voit luottaa vain tuloksiin, mutta pojat antavat kaiken.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *