pormestarin ronaldo pelipaita lapsille nimeämä seuraajaklubi

Maailmancupin voittaja Luca Toni pyrkii varmistamaan, että Modenalla on jalkapallojoukkue, joka käynnistyy uudelleen Serie D: ssä – ”En voi pitää kaupunkiani ilman Modena Calcioa”.

Canarini julistettiin konkurssiin aiemmin tämän kauden aikana ja heitettiin ulos Lega Pro: sta, ja kaupunginjohtaja Gian Carlo Muzzarelli antoi kahdeksan kuukautta aikaa löytää uusia omistajia johtamaan feeniksiklubia.

Italian jalkapallosääntöjen mukaan pormestarin ronaldo pelipaita lapsille nimeämä seuraajaklubi voi aloittaa uudelleen Serie D: ssä, joka on korkein amatööriliiga, kuten Parma teki konkurssin jälkeen vuonna 2015.

Vaikka kaikki klubin varat myydään yrittämään takaisin rahoja velkojille, konkurssin kohteena olevan Modenan historia voidaan siirtää uudelle klubille.

Tällä viikolla Toni osallistui Caritas Baby Hospitalin Betlehemissä tukemaan tapahtumaan ja puhui Gazzetta di Modenan kanssa hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelun jälkeen.

”Mitä Luca Toni tekee Modenassa?” Kysyi entinen hyökkääjä.

”Luca Toni työskentelee kovasti yrittäessään käynnistää jalkapallon uudelleen Modenassa. Se ei ole helppoa, koska olen jo puhunut monille ihmisille, paikallisille yrittäjille eikä vain heille, mutta annan kaikki.

”Minä olen Modenasta, ja koska olen pelannut Modenaa, en voi pitää ronaldo pelipaita kaupunkiani ilman Modena Calcioa, vieläkin enemmän, kun maakunnassamme on Sassuolo ja Carpi joukkueita Serie A: ssa ja Serie B.

”En anna periksi, teen kaiken mahdollisen tehdä jotain tärkeää tämän kaupungin kannalta.

”Oma tulevaisuuteni? Tässä vaiheessa minusta tuntuu vieläkin enemmän kuin ohjaaja. ”

Toni syntyi Pavullo nel Frignanossa vain 40 kilometrin päässä Modenasta ja aloitti uransa Canarinin kanssa.

34 ottelun ja kahdeksan paikallisen klubin tavoitteen jälkeen iso hyökkääjä pisteytti 306 klubin tavoitetta 658 pelissä ja auttoi Italiaa voittamaan maailmanmestaruuskilpailun vuonna 2006.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *