PSG-pelaajat käyttävät erilaisia jalkapallo-paitoja osallistumaan kilpailuun

PSG pelipaita lapselle
PSG pelipaita lapselle

Ranskan Cupin turnauksen johdosta 11: n on oltava nro 1 – nro 11 pelaajia, joten pelin kanssa Ganga-useat PSG-pelaajat käyttäytyvät eri tavoin kuin edellisen numeron jalkapallomainen paita.Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille, autamme mielellämme sinua.

Jalkapallo-paitojen määrä on 1-18-vuotiaiden ranskalaisen cupin mukaan. Jalkapallomaappaiden määrä esimerkiksi 1: stä 18: ään. Esimerkiksi pastori, jolla on Neymarin 10 jalkapallomaalilla varustettu paita, Munier yllään Tiago-Silva nro 2 jalkapallo -paita, Draxler yllään Tiago – Motta nro 8 jalkapallopaita.PSG pelipaita lapselle, voit ostaa jalkapalloja klubeista ja maajoukkueista ympäri maailmaa ja kaikilla tasoilla.

Tämä on erittäin tiukka vaatimus Ranskan Cupille, kun Cactus Sainte-Anne -joukkue poistettiin käyttämättömällä jalkapallomaalilla. Lisäksi PSG: tä ei voida painaa paita-sponsoriin, jota korvaa tapahtumakohtainen sponsori.Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä, jos meillä ei ole tarvittavia jalkapallotuotteita, ota yhteyttä niin me olemme mahdollisimman halpoja.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*